10 augusti 2011

gävle, uppsala och fortfarande uppsala.....

Oj hade ju som inte riktigt tid me de hära men de kanske kaan uppdateras lite iaf, annars e man ju så duktig på uppdatera på fejjan precis allt kaffe drickandet och väder de e väl de som skrivs mest av alla, ja åsså Skål då he he,

Vi har varit till Gävle myst på med familjen segerström-siikavuopio bara kul heeeela tiden.
vi åkte till en strand en dag nått vad de nu heter bill eller boll med sand ha ha jo jo skit samma men de var toppen fint och alla njöt, nej ska springa ner till tvätt stugan beee back snart ......

Jepps nu har jag hängt fixat och donat i tvättstugan, ja med tvätten då så klart =)

Nå iaf sa har vi varit till gävle sen åkte vi till uppsala för att fixa i Sandras lägga de blir fint vi hålller på ännu att fix å doning =)

vi kom på hm....vet fasiken inte vilken dag ve var ha ha kanske fredag kasnke lördag, jo lördag vör vi var ju till ´Junibacken med familjen "S-S" sen till aquarium ( om de nu stavas så ) ja sen åkte vi till Uppsala jo så var de .




" Bad Boysen "


nej nu ska ja ta mera kaffe orkar faktiskt inte skriva merra hejjppa


Måste ju bara få med, Nova och Tion var hät med oss igår.
Moffa och Nova tjaffsade vet inte riktigt om vad, Nova blev sur smällde igen dörren till sovrummet..... tog en stund hon mummlade nått där inne sen öppnade hon dörren och ropade till moffa - du tora pojke, fötår inte mej lilla flicka !!

vart får den ungen allt ifrån =)??

Inga kommentarer: