21 juli 2016

Hallojsan

Nu har vi landat hemma, de treveckorna gick fort, men de har varit sjukt roligt så mycketskratt och visst vi har massa kul för oss.
Jag har verkligen tur med den mannen i mitt liv de har varit så mycket tokerier, men de har vi bjudit på svensson svensson on tour.
Vlyckades aldrig hitta likadana kläder. men whaat evvvver it was fun.
vi startade en söndagfrån Laxis körde ner vet ja inte , har stannat på olika rastplatser, så harr hundarn fått sträcka på sig och vilka fina rast platser de finns i våat så långa land. sammanlagtblev de 420 mil.
vi var till Kristianstad och hälsade på Jessi och fredrik lyssna lite dansband tog hand om varandra passade lilla Sally, jagade hundar och ungar och så klart startade bygget på 130 kvadratmeter altan som skulle pryda Jessis sida av huset , och vilket hus de hade =) så fint men de mindre vackra var dessa fästingar, å alla andra konstiga flygfän som fanns där nere, det regna men aldrig länge eller kanske inte vad jag minns iaf.
Jo åsså kom ju snygg Martin och Anna från Gotland och deras döttrar två stycken de blev kubbspel å grilat massa gott och massa snickelisnack å plank och bygg gräsklippning och kratta och skotta.

Vi klicka de väldans bra allihopa så tokkuligt hade vi.

Sen blev de Öland lite kolla och vi stannade på en sjukt stor camping, var inne och kikade på krukmakeri och annat fint, vi körde en tur på ön, sen Kalmar den otroligt vackra staden, hade så lätt kunnat bo där... m intede fanns så mycket kräk till kryp på, lyckade s få 2 fästingar på mej men de var ju i och för sig på öland, men då är man för nära öland =)

sen drog vi till min vän Marina och mats i logarn utanför strängnäs, jävvlar sån båt han hade då, åt ådrack å kolla läget i Eskilstuna blev lite utekrukor och ljus som inhandlades , sen snickelisnack med Lina och Markus
 så vi drog till Lycksele.
De åste var den finaste campingen oj oj de hade verkligen inkluderat varenda familjemedlen till och med hundar i allt de hade, vi fick tevliga grannar från sundsvall, vi blev 1 natt så vi hann med Lycksele djurpark

fortsätter efter maten fick besök

Oj då de blev seent i sängen igår och idag har de varit fullt upp hela tiden =)
Efter lycksele drog vi till jokkmokk stanna där en natt tog med oss Nova och nu är vi då hemma.
idag har ce vart städning av husbilen, massa sakeer att tömma och sedan fylla på med de staff som fanns iden tog ut lite onödig porslin från skåprn och annat man visste att man inte kommer till att använda.

idag har vi även åkt båt hur skönt som helst vi åkte till en ö i älven stannade vadade och solade Nova trivs för fullt hon sa de senast idag när hon satt och åt middag.

nä nu slänger jag in lite bilder från semestern .
Hde bra folket.





















Inga kommentarer: